.:RuTeK:. Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Witam. Tym razem chciałbym abyście mi pomogli mi wybrać pseudo artustyczne. Nazywam się Eryk Rutkowski (Rutek). Słucham muzyki electro-house,tech-house. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje to proszę o pomoc Za każdą propozycje poleci + Z gory dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pjanoo Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Eric Rutkovski Eric Sanchez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 (edytowane) Moim zdaniem Rutek to spoko pseudo i pasuje do nazwiska ja bym nic nie zmienial:) Dj Eryk Eryk Rutkovsky Electro'Eryk Edytowane 28 Lipiec 2011 przez Dj Kluku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antek Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Małe przerobionko propozycji kolegi wyzej: Eric Rutkovsky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Wolałbym coś innego. Takie przerobione imie i nazwisko to troche przypomina mi ruska albo ukraińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Conrad L Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Dj Eryk aka RuTek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość She Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 A może samo "Rutkov" ciężko Ci coś dobrać w sumie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Przecież pseudo nie musi byc dobrane do mojego imienia lub nazwiska... MOże macie jakies propozycje zupełnie nie związane z moim imieniem i nazwiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xukaszx Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 może Dj więcej basu ? ;D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniorsky Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 ja juniorsky i rusek? proponuje dla ciebie "dj bez ksywy" lub "dj fap fap" a tak poważnie to np. Enrico, Enrico de Vivo, RTK, Mill, Niro, Iron, kierowałem się skojarzeniami od twojej obecnej ksywy cos mi wpadnie do głowy to cos napisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Marck Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Tak myślałem, myślałem i wymyśliłem. Mam kilka propozycji. DJ Size, DJ Vision, Erick Rutkovsky, DJ Stream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Ja proponuję Dj Dzuby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Bald Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 DJ Twoja Stara a tak na poważnie DJ Rutyek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasieńkaFankaGreena. Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 DJ Twoja Stara Bald dobrze myśli "DJ Twoja stara-jak zagram opadnie Ci kopara" A tak na serio to nie ma co przesadzać i spodobała mi się jedna z propozycji Juniorskiego "RTK", moim zdaniem skromnie, ale i też ładnie ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniorsky Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 artikej też moim zdaniem fajnie to brzmi, poprostu bez samogłosek, widzisz rutek, mam poparcie ludu, także nie zastanawiaj sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mandaryn.ROX Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Dj Rutek pasuje, nie kombinuj ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Drake Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Najlepiej zostaw DJ Rutek Najlepiej pasuje. Można też DJ Erick, ale to już pewnie tacy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slayer09 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Rutek i RTK to według mnie najlepsze pseudonimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quatronik Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 DJ Rutek bym też zostawił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virusek Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Dj Erik Rutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Nie wiem po co ten temat ktoś odkopał, ale dzięki za wszystkie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...