xgregor15 Napisano 30 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 (edytowane) Cześć , to mój ostatni utwór , bardzo prosze o komentarze Co do bani , co do dupy , pisać wszystko ! http://xgregoro.wrzuta.pl/audio/1iKuHgCAFef/gregor_-_get_it_2011 P.S : nie wiem czy moze byc ze wrzuty ale tam przynajmniej nie psuje jakosci tak jak zipp .. Dzieki ;] Edytowane 30 Lipiec 2011 przez xgregor15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Nie powiem. Ma to coś w sobie ale troche dużo monotonii duzo powtórzeń tego samego. za słaby kick jak na taką muzyke. a tak to nieźle no ja bym Ci na zachęte dał 6/10 taka moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Nie powiem. bo ma to coś w sobie, ale troche monotonne to jest za dużo powtórzeń tego samego, a pozatym na taką nute powinien być mocniejszy kick zdecydowanie na zachęte 6/10 Nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość norek23 Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 troche monotonne ale ogolnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...