zbyniu11 Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Witam Zapraszam do oceny mojego najnowszego kawałka Taki tam... Czas:1min Waga:2:26 MG Serwer: soundcloud http://soundcloud.com/zbyniu11/patos-oh-my-god Pozdrawiam Edytowane 5 Sierpień 2011 przez zbyniu11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos809 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Jak zawsze Twoje twory mi się podobają! Ten oczywiście też ^^ tylko mam nadzieję, że FULL nie będzie taki monotonny? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 Robione na FL Studio przy pomocy sampli z paczki vagenance (czy jakoś tak). Słabizna, jak byś nad tym popracował łuższy czas to może i by coś z tego było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniu11 Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 Robione na FL Studio przy pomocy sampli z paczki vagenance (czy jakoś tak). Słabizna, jak byś nad tym popracował łuższy czas to może i by coś z tego było. Nie jest to "gotowiec z paczki" Tak dla jasności A fulla chyba nie będzie bo projekt mi się strasznie tnie i nie mogę wprowadzić "nowości" czyli kawałek jest monotonny dziękuję za opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...