Gość ThomaS VanDii Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 Otóż zwracam się do was z prośbą o wymyslenie nowego pseudonimu artystycznego narazie mam ThomaS VanDii ale chciałbym zmienic na inny coś związany z muzyką electro - house pomóżcie mi najlepsze pomysły zostana podziekowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Thomas Vandeejay Thomas VanDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość soundplayer Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Wydaje mi sie ze kazdy powinien zrobic cos sam:) ale moze Tom's Di Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ThomaS VanDii Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2011 dzieki za pomoc wybrałem juz i teraz mam ThomaS VanDeeJaY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...