Gość rucik19 Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 (edytowane) Witam ,mam małe pytanko do DJ'ów jaki program komputerowy jest najlepszy? Pewnie do zalezy od osoby ale jesli ktos moze doradzic to bardzo prosze ! Chce zaczac zagłebiac sie w tym temacie i narazie chce spróbowac przy programie komputerowym na szkolnych dyskotekach ;D DODAJĄC IŻ MAM VDJ 7 I COŚ JUŻ TAM DZIAŁAM ;D Edytowane 30 Sierpień 2011 przez rucik19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pjanoo Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Virtual DJ / Traktor DJ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erol Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Grałem na tym i na tym , i zdecydowanie ciągnik dużo lepszy Traktor DJ ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanches Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Grałem na tym i na tym , i zdecydowanie ciągnik dużo lepszy Traktor DJ ; ] Niema lepszego ani gorszego.Zależy od Osoby jakie ma wymagania.Ja grałem na VDJ i przeszedłem na konsole i nie miałem większych kłopotów niż CI którzy grali na "Ciągniku" i nadal po niego sięgam bo mi wystarczy że może odpalić każdy rodzaj pliku(mp3.mp4.waw itp) a już Traktor nie.Zależy czego się oczekuje od programu mi wystarczy pitch,ścieżka muzyczna(moim zdaniem VDJ ma lepszą niż traktor)i żeby otwierał dużo formatów więc można powiedzieć że podstawy.A jeżeli ktoś lubi mieć 1000 rzeczy na jednym ekranie no to Traktor.Zadaj sobie pytanie co chcesz mieć w programie a następnie pograj troszkę na VDJ i traktor i odpowiedź sama się nasunie.Wielu mówi że VDJ ogranicza z czym się nie zgodzę ograniczać może jedynie wyobraźnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ThomasRP Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Najlepszy program zwie się Deckadance 1.80 Club Edition ! polecam można zrobić niezłą wixe pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyz Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Virtual DJ,Traktor,Serato najlepszy VDJ moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Traktor a tak wgl ale żeście odkopali temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Traktor lub Pioneer DJS Software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaccob Adlers Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Traktor dobry ale trudny, tak to VDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Coreey[/color]' timestamp='1352314698' post='684594']Traktor dobry ale trudny Jak to trudny, w czym? Przeciez to jedno to samo w praktyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayki Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Jeśli jesteś początkujący to poradzę Ci VDJ. Ten program ma wygodniejszy interface dla ludzi, którzy zaczynają zabawę z mixowaniem. Jeśli już opanujesz w nim podstawowe techniki i będzie Ci to wychodziło na dobrym poziomie to kupuj jakiś mixer/kontroler i pod Traktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Traktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaccob Adlers Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Jak to trudny, w czym? Przeciez to jedno to samo w praktyce... Traktor jest na moje bardziej skomplikowany... Nie chodzi mi tylko o wyglad. Oczywiscie wy nie musicie sie z tym zgadzac. to jest tylko i wylacznie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...