Gość daan d 69 Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 (edytowane) Taki mój pomysł.. jeśli chodzi o sprawy techniczne to nie poświęcałem temu dużej uwagi, chce tylko wiedzieć co o tym sądzicie :boss: demo Waga: 1.53MB Czas trwania : 1:07 min Edit by Robaczek 1. Brak daty w tytule tematu. 2. Brak danych (waga, czas trwania) Uzupełnij Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez daan d 69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 powiem Ci że jak to dopracujesz to bd gigant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Możemy popracować razem napisz na gadu jak jestes zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daan d 69 Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Dzięki za propozycje ale jeszcze nad tym pomyśle. Narazie zależy mi na opiniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...