Gość David van Dyk Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 (edytowane) Dave Hart - Rap Night Club Kings (Original Mix)[/b] http://soundcloud.com/david-van-dyk/dave-hart-rap-night-club Tak na oficjalne zakończenie wakacji nutka dla was z mojej strony Czas: 4.16 Waga: 9.8MB Jakość: 320kb/s KLIKAMY LUBIE TO ! FANPAGE SoundCloud Edit by Robaczek 1. Brak danych (waga, czas trwania) Uzupełnij Edytowane 6 Wrzesień 2011 przez David van Dyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Dla mnie słabe, jedno i to samo na okrągło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość knative Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Zbyt monotonne. Więcej wyobraźni i będzie z tego niezły kawałek! Na początku myślałem, że jeszcze chociaż trochę się rozkręci, a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...