Jaccob Adlers Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam.. Kupiłem nową kartę dźwiękową Sound Blaster Xtreme Music wejście PCI, no i nie wiem jak ją zainstalować.. : / Gdy normalnie podłączam tą kartę, i instaluje program, to po chwili pojawia mi się Error i pisze po Angielsku że produkt jest źle podłączony i instalacja się wyłącza.. :/ co mam zrobić?? Proszę o Pomoc.. Z góry dzięki.. //edit już wszystko działa, muza jest zaje... z tej karty, jestem bardzo zadowolony ( nie ma to jak HARDSTYLE w HD ) .. zainstalowałem tylko nowe sterowniki. ) Edytowane 10 Wrzesień 2011 przez Coreey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 dopne sie do tematu, ponieważ jak ogladalem sound blastery to zauwazyłem że one mają jakieś nowsze złacza. jak taka karte podpiac do starego pci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...