Gość DJ_AdixX Napisano 26 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2011 Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale pewnie tak A więc ; mam pytanko. Kto wie jak dobrze zainstalować wtyczkę "Nexus 2" do programy FL Studio 10? Robiłem tak jak pisali na innych forach lecz niestety pokazuje mi się błąd po uruchomieniu tej wtyczki.. Dokładnie bład jest taki : http://img268.imageshack.us/img268/6285/77467955.jpg Proszę o pomoc Za każdą sensowną odpowiedz polecą "+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dester Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Yyy czyli że nie jest oryginalny, musisz albo mieć płyte i wykupić cały program lub szukać cracka... Niestety to samo ja miałem tylko że w fl studio 8 i crack pomógł Dałbym ci linka ale niestety nie mam:) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Oczywiście jak Dester pisze. Potrzebujesz crack'a innego wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...