progamerLIVE_94 Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Witam Mam taki problem z tym mixerem że nie "przekazuje poleceń do VDJ" żadne suwaki ani pokretła nie działąja a diody migają ... wszytko mam ustwanione tak jak powinno być czyli : CH1 - do zielonego CH2- do czarnego w VDJ ustawione : pierwsze bez zmian , drugie extremal mixer, trzecie 4.1 card w ustawieniach realtek mam głosniki kwadrafoniczne wiec co jest nie tak ? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rangy Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 (edytowane) W sensie jakim nie przekazuje poleceń do VDJ? Że się interface nie rusza, czy po prostu dźwiękowo nie reaguje? I drugie - jaką kartę dźwiękową masz? edit: Trzecie - screen z konfiguracji w Virtual DJ. Edytowane 17 Listopad 2011 przez Rangy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Sprawdź to co kolega/koleżanka wyżej. Być może ci nic nie przesyła bo masz źle ustawiony VDJ co najważniejsze daj Screena z ustawieniami VDJ'a i wszystko się sprawdzi czy jest ok, sprawdź kartę dźwiękową czy dobrze wszystko działa, czy masz ją dobrze skonfigurowaną z komputerem. A jak nic z tego no to pisz na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 a dzwiek sie zmienia? bo na ekranie nie bedzie sie nic ruszac, to nie kontroler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
progamerLIVE_94 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 (edytowane) inaczej skonfigurowałem vdj i działa ! dziki a teraz mam takie pytanie czy moge pod mixer podlaczyc 2 wzmacniacze ? za pomocą Rozgałeznika pod wejscie do mixera i podlaczyc 2 wzmacniacze ? Edytowane 25 Listopad 2011 przez progamerLIVE_94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...