Gość CamerDisco Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Witam otóż posiadam virtual dj 6 pro przed formatem było dobrze po formacie zainstalowałem tego samego virtual i wszystko działa prócz jednego... Mianowicie gdy wchodzę w record ---> Broadcast ---> Start recording to po kliknięciu start recording na 20 sek komputer się zacina po czym odcina się a przez ten czas pilot wejdzie na radio. Moje parametry: Windows XP Professional Procesor Amd Athlon 2,1GHz Grafika: Nvidia Gforce GT440 1GB Ram 2 GB Dysk 1 terabait Gram przy użyciu miksera. Proszę o pomoc!!!! Pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dodg3 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Miałem ten sam problem, mi pomogła zmiana systemu z Visty na Siódemkę, bo już próbowałem tyle razy i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Zrestartuj wszystkie ustawienia od nowa mi to pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CamerDisco Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Problem rozwiązany Bardzo dziękuję Dj Kluku za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...