elsidi Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Cześć. Od razu mówię, że to nie problem z lame. tak dodałem Nagrałem swojego seta i później zapisałem swój projekt, a później, gdy chciałem eksplorować jako mp3 to owszem pojawia się plik mp3, ale o wadze kilku KB i długości 0:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj V-Tom Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 A możesz jaśniej jaki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 a sprawdz bez zapisywania projektu co sie stanie, i powiedz ile sam projekt wazy, bo lekki to on napewno nie powinien byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adasss Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 No właśnie napisz troche jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtek2oo9 Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 nie kapuje cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...