Gość vanGregor Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 Kolega skręcił coś takiego w Virtualu i sprzeczamy się co do tego w jakim stopniu jest to remix. http://www11.zippyshare.com/v/75713972/file.html SERWER: zippyshare WAGA: 4.58 MB CZAS: 5:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 to rozwiążę wasz problem bez słuchania tego nawet. VirtualDj = Program do mixowania muzyki FlStudio = Program do tworzenia muzyki. odpowiedz sobie na pytanie sam na podstawie tego co napisałem wyżej. No i remixem nieda się nazwać czegoś zrobionego na Virtualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dMartin Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 łat da fak.... :/ w największym stopniu to jest jakies coś... kto wogole coś takiego wrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vanGregor Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 czyli miałem rację do zamknięcia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dMartin Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 (edytowane) zapewniam że nie jest to remix można by to nazwać mash-upem... ale powtarzam MOŻNA BY gdyby to sie nadawało chociaż troche... Ale każdy jakoś zaczynał więc uporu w dążeniu do celu życze... I Fruity Loops najmarniej 9 Pozdrawiam Edytowane 8 Marzec 2012 przez dMartin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 I Fruity Loops najmarniej 9 jakiś argument dlaczego 9 ? 8 to już staroć ? ja wszystko robie na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dMartin Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 (edytowane) Nie chodzi tu o to czy staroć czy nie Jednak większość idzie za ciosem i z kolejnymi odsłonami przechodzi na kolejne wersje Fl Jeżeli używasz tego programu to wiesz ze pozniej jest problem z odpalaniem projektu robionego na wersji nowszej przez program w wersji starszej Ja również mam zainstalowany 8,9 oraz 10 A to tak na wszelki wypadek p.s do kolegi VanGregor popraw link kolegi na fb bo albo to ja nie moge wejsc Albo poprostu nie działa... Edytowane 9 Marzec 2012 przez dMartin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...