Gość Dj V-Tom Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Witam Dziś mam dla was pytanie jak zrobić próbną audycję przez neta. Oczywiście chce sam jej odsłuchać nie chce aby ktoś tego słuchał. P.s Czy możecie podać program, przez który mógłbym nagrać audycję próbną? Oprócz AudaCity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 AIMP2 też dobrze nagrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 polecam program GoldWave dość prosty bogaty interfejs, nagrywanie możliwe nawet na zintegrowanej karcie dzwiękowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj V-Tom Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Hmm... A możecie powiedzieć czy np. przez shoutcast'a mogę nagrać audycję próbną? Bo przez żaden program nie udaję mi się nagrać audycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Jeżeli masz dwa kompy: Łączysz się z serwerem testowym i nagrywasz na długim komputerze(co jest głupotą ale ok) Nie wiem czemu jesteś przeciwko Audacity. Ja zawsze na nim nagrywam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj V-Tom Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 O to chodzi, że ja podłanczam kontrolera i wgl tak jakby mój laptop nie nagrywał nic.. No nic nie nagrywa.. Nic nie słychać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj V-Tom Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Proszę serdecznie o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...