Gość stefekcs Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 Witam szukam pomocy . Mianowicie chodzi o to , ze potrzebuje jakichś stron polskich / zagranicznych skąd będe mógł pobierać HardStyle . Pojedyncze utwory , albumu itp.. Głownie chodzi mi o Early ale mogą być propozycje z różnymi stronami . Może to wy forumowicze macie jakąś strone ? Bardzo proszę o pomoc . Dziękuje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian1234 Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 Poszukaj sobie coś tutaj http://forum.radiopa...acie-artysta-i/ hm i daj pod koniec to będziesz miał coś nowszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stefekcs Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 W temacie podanym przez Cb mało kto się udziela . Ja szukam stron , z których będe mógł pobrać duże ilości muzyki hardstyle w sumie mam już tego dużo ale wiem , ze jeszcze nie wszystko interesują mnie te starsze utwory Early Hardstyle bo nu nie wszystkie mi się podobają :/ Może da rade pobrać całe dyskografie taki osób jak Zany , Deepack , Technoboy , Luna , Isaac , Tatanka, - jeśli macie jakieś tym podobne strony to bardzo proszę o odpowiedzi tutaj , na pw lub na GG 12901444 Kolega UP ma + . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...