Gość michal1257 Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Siema mam pytanie co wybrać na początek? mam okolo 1300 zl jakie polecacie cd playery i mixery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanches Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 (edytowane) Zaraz zlecą się fani pionka cdj 100 bo to on nie ma licznika bo jest niezniszczalny ale zapominają że mają po 10 lat i możesz mieć niespodziankę w środku.Z mikserów to polecam rmx20/dxm 06 grałem na obu i dxm jest lepszy ale droższy... Co do CD to ndx 400 bo do ndx 200 ludzie się skarżą ale tak naprawdę ile osób piszących go miało nie wiadomo w sumie axisy od numarka dają radą.Od pionka to tylko wspomniane cdj 100 ale wątpię żebyś dorwał Edytowane 22 Maj 2012 przez Sanches Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal1257 Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 a dla początkującego kompletnego co tylko gral w virtual dj co lepsze playery i mixer czy kontroler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanches Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ja na początku kupiłem mikser dxm 06 podłączyłem pod VDJ i tak grałem.Później kupiłem CD od denona 1000 Jeżeli myślisz o tym na poważnie to lepiej startować od konsoli a jeżeli chcesz się pobawić to kontroler midi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...