Gość dereka Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 witam mam bardzo ważne pytanie, jak nagrać muzyke i swój głos w tle jednocześnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2012 Programem audacity nagrywasz dzięki stereo mix'owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Drake Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Albo nagrać sam głos w Audacity, a potem w FL Studio zrobić mastering, bo często to co otrzymamy w audzie nie zaspokaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dereka Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 hmmm no mam już te 2 programy, ale dokładniej chodziło mi o to, aby nagrywać muzyke lecącą w tle a do tego coś mówić i żeby zapisało i mowe i muzyke na raz, da się tak wogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Drake Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Najprościej audącity. A jak nadal za trudno to pobierz SAM Broadcaster dodaj nutę, włącz majka i ustaw zapisywanie. Jak coś to Ci pomogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dereka Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 ok pokombinuje i coś wykombinuje dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...