Gość amigos89 Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Witam Serdecznie ! mam problem dotyczący programu.. wszystko ładnie gra, lecz jest jedno ale... Posiadam kontroler numark mixtraco pro. I nie działa mi stereo mix. jest włączony itd, lecz ten zielony wskażnik ani drgnie. Posiadam Windows 7 x64 Karta dźwiękowa Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH Karta dźwiękowa Realtek ALC269 @ Kontroler zgodny ze standardem High Definition Czytałem w internecie nawet na zagranicznych stronach i nikt nic niewie. Czy jest ktoś mi w stanie pomóc Jakaś rada Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amigos89 Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2012 Nikt nie wie ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jancyś Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2012 oj ja też nie wiem co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 bo grasz przez karte w kontrolerze a nie realteku i dlatego. musisz wybrac by nagrywalo ci z tej kontrolerowej, ew jak nie to wypuscic sygnal jakos kablem z kontrolera i powrocic do realteka za pomoca wejscia liniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amigos89 Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 bo grasz przez karte w kontrolerze a nie realteku i dlatego. musisz wybrac by nagrywalo ci z tej kontrolerowej, ew jak nie to wypuscic sygnal jakos kablem z kontrolera i powrocic do realteka za pomoca wejscia liniowego Robiłem tak. jak , podpinam kontroler to gra na karcie zewnetrznej tej w kontrolerze. Natomiast jak ustawię na kartę realtka to nic nie gra w głośnikach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 powinna byc opcja zeby nagrywalo z tamtej karty. a i rozumiem ze glosniki do kontrolera podpinasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amigos89 Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Kabel "2 czincze na 2 czincze" podłączamy do kontrolera "Numark" a następnie do wzmacniacza (najlepiej do wejścia "AUX") (kable podłączamy; biały do białego, czerwony do czerwonego)... Kabel "2 czincze na 1 mini jack" - czincze podłączamy do drugiego wejścia w kontrolerze. Mini jack należy podłączyć do zielonego wejścia komputerowego. Kabel USB - pasującą końcówkę kabla podłączamy do "Numarka", druga ląduje w wejściu USB w komputerze. tak podłączam. i nic lipa:( a zalezy mi na tym aby to działało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 aaa czyli ma to wyjscie record. kurna kto ci powiedzial ze do zielonego, niebieski badz czerwone. jak dasz w niebieskie, to z lini, jak z czerwonego to mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EnJoy291089 Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 hmm mogę się odezwac do ciebie na gadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...