Gość EnJoy291089 Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Witam! Mam pytanie. Czy ten kontroler bedzie wspolpracowal z VDJ 5 i wyższym I następująca kwestia jest taka jak zrobić odsłuch i żeby mikrofon hulał . Mam laptopa i dwa wejścia słuchawki i mikro. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość J@hny Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Nie jestem pewien czy będzie pracował z tym oprogramowaniem ale do konsoli jeżeli kupujesz dostajesz VDJ 3 DJC Edition. A co do odsłuchu i mikrofonu zapytaj M@rio lub Bald-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Entown Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Mikrofon poprzez przejściówkę mono/stereo podłączasz do wejścia w karcie dźwiękowej i ustawiasz w windowsie jak i programie żeby łapało dźwięk z mikrofonu. Chyba, że grasz przez Shoutcasta to oczywiście stereo mix + mikrofon, konfiguracje znajdziesz na wujku google, sa miliony takich tematów. Co do odsłuchu to nie pomogę Ci bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaccob Adlers Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Mialem herculesa e2. Oczywiscie dzialal na wszystkich wersjach VDJ.. Jednym minusem bylo to ze do odsluchu musialem miec 2ga karte dzwiekowa. (jedna pod mikro, jedna pod odsluch). Inaczej nie ruszylo... Kup sobie jakas tania karte ktora podlaczysz przez port USB, tez bedzie hulac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...