adrido1995 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 (edytowane) Nowe demko Zapraszam do odsłuchania. Serwer: SoundCloud Waga: 2,46 Mb Czas trwania: 1,04 http://soundcloud.co...losion-original Edytowane 2 Listopad 2012 przez adrido1995 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BMat Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Trochę nudne, nie ma to "kopa", ale jestem pewien, że pełna wersja będzie lepsza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrido1995 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 dzięki za opinię zrobiłem demko narazie. Do fulla jeszcze dużo brakuje ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BMat Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Mimo tego co napisałem ta melodia utkwiła mi w głowie i jeśli zechesz to przeczytać: nałoż na siebie więcej instrumentów, bo ta melodia jest trochę "goła", ale jak wyżej, to demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrido1995 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 okej zobaczę co da się z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...