Gość Nidzz Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Witam oto moja produkcja =)Jest to progressive house w czystej postaci !Proszę o opinię!https://soundcloud.com/patryk-bartosik/nidzz-believe-itServer : soundcloud.comwaga : około 8mbczas trwania : 3m 27s. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Expierence Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Świetne, w czym to kleiłeś? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 fl studio ! do 4 rano siedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Expierence Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 dasz może zapis, albo jakiś remix pack? Chcę zobaczyć jak zrobiłeś tak fajny efekt ;D W celach edukacyjnych oczywiście ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 flp nie wysylam =) ale moge Ci opsac mniej wiecej jak to zrobilem .. jakie wtyczki jakie sample =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacol Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 to ja poprosze mp3 stary :D mega produkcja;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 daj email to wysle =) chyab ze ktos jeszcze chce to wrzuce gdzies =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Expierence Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 flp nie wysylam =) ale moge Ci opsac mniej wiecej jak to zrobilem .. jakie wtyczki jakie sample =) Ok napisz na PW! Albo na GG: 38794211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacol Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 jacol098@interia.pl jestem Ci wielce wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 http://www74.zippyshare.com/v/92427432/file.html macie wszyscy bo wysylac sie nie chce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MartMusician Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Witam oto moja produkcja =) Ekkkhem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 (edytowane) Wszystko na zbyt dużym reverbie, reverb wchodzi tak w stereo że masakra, chyba w ogóle na master wrzuciłeś jakąś wtyczke do stereo i wywaliłeś wszystko w przestrzeń bo stopy właściwie nie ma, a bass gdzieś się rozwala po bokach. Niby brzmi ok ale to tylko pozorne, bo wszystko na takim reverbie i w takiej stereofonii bedzie brzmiało ok. Heh kolego po tym co widzę wyżej, no cóż wstyd i hańba Edytowane 25 Grudzień 2012 przez Creativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 czemu sie czepiacie jestem konkretnym amatorem .. i czasem zgapiam od innych producentow bo sie duzo ucze w ten spodob ..a mastering jest lipa bo nie ogarniam masteringu jesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Masteringu nikt tu nie ogarnia, bo od tego są inżynierzy dźwięku, a Ty masz się zająć miksem. To, że spieprzyłeś coś jakąś wtyczką na kanale master w cale nie oznacza, że to jest mastering. A te czemu sie czepiacie zostawie bez komentarza bo wstyd to czytać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 dobraa dostalem pojazd juz sie nie odzywam lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 a nawet powiem wiecej ! dzieki popracuje dzieki Tobie nad sobo i wroce tu za kilka miesiecy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...