Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Witam. Chciałem się dowiedzieć w jaki sprzęt zainwestować zaczynam się bawić muzyka. Korzystałem przez jakiś czas z Numark mixtrack PRO. Lecz był to sprzęt pożyczony i musiałem go zwrócić. Na własnego numarka mnie nie stać Jego ceny oscylują w granicach 700- 800zł. interesuje mnie jakiś sprzęt podłączany pod laptopa, dla początkującego DJ'a. ważne tez by jego cena zawierała się w 400zł. Proszę o dość dokładne informacje. jeszcze sie na tym nie znam. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Nie orientuje w kontrolerach ale chyba ciezko bedzie cos do 400 zl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 To nie koniecznie musi być kontroler. interesuje mnie coś na czym mógł bym zacząć. Na razie w domu a później żeby również nadawało się na organizowanie małych dyskotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaHooS Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Setki Na Początek Są Najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Mozesz zaproponowac cos dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaHooS Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 2 x Pionieer CDJ 100s I Do Tego Jakiś Mikser Na Przykład Reloop RMX 20 (Silver) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 A jaki będzie orjetacyjny koszt takich rarytasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaHooS Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Ponad Tysiak Na Pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 OOOOO. interesuje mnie coś taniego na początek. do 500zł max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaHooS Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Jedynie Coś Używanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 zaproponujesz może coś z konsoli. ważne dla mnie bym mógł podłączyć pod kompa i korzystac z VDJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj revolt Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 do 500 zł to pełna konsola napewno odpada, pozostaje kontroler. coś używanego numark, reloop na allegro napewno się znajdzie. poczytaj w tematach o kontrolerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mostro Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Do 500 zł zwykły Mixtrack (nowy ok 529 zł) Ja zakupiłem DJM 250 (nowy) oraz dziś CDJ 100s (używki). Za setki tysiączek w dobrym stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mel0max Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) Czy to jest czegoś warte czy lepiej dołozyc do mixtracka? Konsola DJ Hercules Control INSTINCT http://allegro.pl/nowosc-konsola-dj-hercules-control-instinct-mp3-i2900939811.html Edytowane 28 Grudzień 2012 przez Mel0max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość J@hny Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Ten kontroler co podałeś jest identyczny jak Hercules mp3 e2 z tym że ta ma wbudowaną kartę dźwiękową..i jest droższa o jakieś 150zł od mp3 e2 więc nie opłacalne jeżeli jesteś zainteresowany mam do sprzedania kontroler Hercules mp3 e2 na sam początek bardzo dobry sprzęt stan bdb jak coś to gg 36303766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Revers Play Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Albo Hercules DJ CONSOLE MK2 juz ma chociaz wbudowanoł karte dzwiekowoł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheitan Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Hercules, numark mix track pro używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj stealth Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 500 zl to dosc duzo, spokojnie za to kupisz uzywany mikser. a jesli ci sie spodoba to potem lecisz po cdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...