Gość DJ Glosnik Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) DJ Glosnik - House [08.01.2013] Rozmiar: 92 MB Czas trwania: 63:53 http://www42.zippyshare.com/v/31691846/file.html Edytowane 8 Styczeń 2013 przez DJ Glosnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 set w porządku ogolnie, muzycznie troche misz masz no ale o gustach sie nie dyskutuje, glosnosci sie rozjezdzaja, zle po ustawiane, pograj troche na przejsciach ale całość na plus Pozdrawiam Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ Glosnik Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Dziękuję za opinie, no i właśnie z tą głośnością w czasie przejść to na odsłuchu wszystko jest tak samo głośno. Teraz gdy się wsłuchuje to przyznaję że przejścia są głośniejsze ale nigdy nie odczuwałem aby różnica w głośności była uciążliwa. Właśnie takie opinie są dla mnie najcenniejsze, bo wiem co poprawić i bardzo motywują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...