Gość DJ Glosnik Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 DJ Glosnik - Fidget House Rozmiar: 78 MB Czas trwania: 51:29 Set stworzony na prośbę Thomas-a, to on podał mi wszystkie tytuły, jakie w tym secie usłyszycie. Mam nadzieję, że spodoba się tym, którzy lubią figdet, i tym którzy jeszcze o tym gatunku nie słyszeli. http://www1.zippyshare.com/v/35852902/file.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 takiej muzyki tu na forum brakuje ! bomba set, nic dodać nic ująć git malina ! dzieki za dobra robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gostom175 Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Figdet, strasznie denerwuje mnie w tym stylu jeden rodzaj tonu który nie koniecznie mi podchodzi. Ale set dobry, mysle że na imprezie by sie przyjmowały kawałki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ Glosnik Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Pewnie chodzi Tobie o to ła ła łą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...