MichaelENERGY 291 Zgłoś Napisano 15 Luty 2013 (edytowane) MIXED BY: DJ THOMAS & DJ HUBERTUSE MIX Z PODZIAŁEM NA TRACKI + BEZ PODZIAŁU NA TRACKI Tytuł: Energy Mix Vol. Valentine Edition (2013) Styl: Mix (Electro-House) Tracki: 22 Czas: 100:26 min/sek (01:10:49) Jakość: 320 kbps Joint Stereo Próbkowanie: 44.1 kHz Rozmiar: --.-- MB Archiwum: RAR http://energy2000.pl/energymix_valentine2013.html TRACKLIST 01. Intro 02. Rafał Brzozowski Feat. Liber - Katrina 03. Pink - Try 04. Lana Del Rey - Summertime Sadness 05. Birdy - People Help The People 06. Bracia - Nad Przepaścią (Feat. Edyta Bartosiewicz) 07. Imany - You Will Never Know 08. Loka - Widziałem Ciebie 09. Rihanna - Diamonds 10. Mariusz Urbaniak - Dzwonię Do Ciebie 11. Liber Feat. Mateusz Mijał - Winny 12. Beth - Don't You Worry Child 13. Adele - Skyfall 14. Lykke Li - I Follow Rivers (The Magician Remix) 15. Bruno Mars - Locket Out Of Heaven 16. Jula - Nie Zatrzymasz Mnie 17. Kamila - Pasujesz 18. Mateusz Mijał - Coś Na Później 19. Kasia Gomoła - Czekam 20. The Script - Hall Of Fame (Ft. Will.I.Am) 21. Andrzej Piaseczny - Z Dwojga Ciał 22. Asaf Avidan Feat. The Mojos - One Day Reckoning Song (Wankelmut Remix) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie zezwalam na powielanie setów na inne hostingi oraz robienie reupa z mojego uploadu! Zakaz powielania moich wstawek na inne strony i fora Wyrażam zgodę na udostępnianie moich LINKóW Zapraszam do ściągania seta ode mnie JAK MOŻESZ TO DAJ + RóWNIEŻ PODZIĘKUJ ZA WSTAWKĘ Edytowane 15 Luty 2013 przez ASSASSIN'S CREED III 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość omereilon Zgłoś Napisano 16 Luty 2013 MIXED BY: DJ THOMAS & DJ HUBERTUSE MIX Z PODZIAŁEM NA TRACKI + BEZ PODZIAŁU NA TRACKI Tytuł: Energy Mix Vol. Valentine Edition (2013) Styl: Mix (Electro-House) Tracki: 22 Czas: 100:26 min/sek (01:10:49) Jakość: 320 kbps Joint Stereo Próbkowanie: 44.1 kHz Rozmiar: --.-- MB Archiwum: RAR http://energy2000.pl/energymix_valentine2013.html TRACKLIST 01. Intro 02. Rafał Brzozowski Feat. Liber - Katrina 03. Pink - Try 04. Lana Del Rey - Summertime Sadness 05. Birdy - People Help The People 06. Bracia - Nad Przepaścią (Feat. Edyta Bartosiewicz) 07. Imany - You Will Never Know 08. Loka - Widziałem Ciebie 09. Rihanna - Diamonds 10. Mariusz Urbaniak - Dzwonię Do Ciebie 11. Liber Feat. Mateusz Mijał - Winny 12. Beth - Don't You Worry Child 13. Adele - Skyfall 14. Lykke Li - I Follow Rivers (The Magician Remix) 15. Bruno Mars - Locket Out Of Heaven 16. Jula - Nie Zatrzymasz Mnie 17. Kamila - Pasujesz 18. Mateusz Mijał - Coś Na Później 19. Kasia Gomoła - Czekam 20. The Script - Hall Of Fame (Ft. Will.I.Am) 21. Andrzej Piaseczny - Z Dwojga Ciał 22. Asaf Avidan Feat. The Mojos - One Day Reckoning Song (Wankelmut Remix) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie zezwalam na powielanie setów na inne hostingi oraz robienie reupa z mojego uploadu! Zakaz powielania moich wstawek na inne strony i fora Wyrażam zgodę na udostępnianie moich LINKóW Zapraszam do ściągania seta ode mnie JAK MOŻESZ TO DAJ + RóWNIEŻ PODZIĘKUJ ZA WSTAWKĘ Thanks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość FreezMan Zgłoś Napisano 19 Marzec 2013 (edytowane) Edytowane 19 Marzec 2013 przez FreezMan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach