Gość DjDamianU Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Witajcie znowu! Po półrocznej przerwie z produkcją postanowiłem wrócić. Sorry że na soundcloud ale na zippy była fatalna jakość. Waga: 11.6 MB Serwer: Soundcloud.com Miłego słuchania i wszystkiego najlepszego z okazji światowego dnia Dj'a! https://soundcloud.c...banski-that-all Proszę o ocene, hejty itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 nie wiem konretnie dlaczego ale musze przyznać, że mi się podoba... Bass na dropie jak dla mnie fatalny, można by było pomyśleć nad czymś innym, ale to moje zdanie, poza tym zaczął bym utwór od 1:45 (bardzo podoba mi się ten motyw) ala Deadmau5, no i breaki robią też swoje, lecz dźwięki ala avici w ogóle tu nie pasuja, ale to tylko moje zdanie, więc mną sie nie przejmuj.. Moja opinia jest jak najbardziej obiektywna Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 (edytowane) Na zippyshare jakość nie była fatalna, tylko po prostu miks jest skopany, utwór dałby rade gdyby był dobry miks. Edytowane 9 Marzec 2013 przez Creativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...