Gość gelooo Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Baby Alice - Pina Colada Boy (Skinny Coke & Lemon Remix) serwer: soundcloud waga: 10,5mb https://soundcloud.c...pina-colada-boy ZAPRASZAMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatyPerry Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Wokal jest źle nałożony od 0:31, nie wiem czy wiecie. Potem jest okej, ale na refren przydałoby się jakieś...BOOM bo wchodzi sobie tak zbyt łagodnie. Ogółem jest jak dla mnie dobrze. Zapraszam do mnie: http://forum.radioparty.pl/topic/65832-10032013-after-party-bujaj-sie-kamilkiri-alan-freez-remix-rip/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karpik127 Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Bardzo fajnie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KaSkA3eR Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 Wokal jest źle nałożony od 0:31, nie wiem czy wiecie. Potem jest okej, ale na refren przydałoby się jakieś...BOOM bo wchodzi sobie tak zbyt łagodnie. Ogółem jest jak dla mnie dobrze. Zapraszam do mnie: [10.03.2013] After Party - Bujaj się (KamilKiri & Alan Freez Remix) RIP - Produkcje autorskie, remixy - Forum radioparty.pl - muzyka klubowa, techno, dance, club, house, trance Może taki był ich zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Poza tym, że jest to takie typowe disco polo to brzmi nawet ok, przydało by się więcej perkusji bo jeden biedny hat gdzieś tam cykający przez cały utwór nie załatwia sprawy. Pomijając, że wiele dźwięków tam nie ma, nawet w SD na zippy brzmi ok, czyli jakichś wielkich problemów technicznych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyDee Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 no fajnie to brzmi az chyba zabiorę sobie na jakieś potańcówki można rzucić i będzie szaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...