Gość Hesik Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 (edytowane) Witam. Mam pytanko jak zrobić wstawkę w stylu Lejdis End Dżentelmen takim grubym głosem. Słuchałem audycji i tam widziałem że pare prezenterów miało takie wstawki. Jest do tego jakiś programik?? Za pomoc z góry dzięki. Pozdro dla Firebita i wszystkich prezenterów oraz słuchaczy. ;D PS: Forum macie bez licencji uważajcie lepiej bo macie dużo wejść. ;D Edytowane 17 Marzec 2013 przez Hesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczex Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Ciężko będzie samemu takie coś zrobić. Są firmy które sie tym zajmują i u nich mozesz takie coś zamówić. Podobno TomoVip robi również takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hesik Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...