Gość Danny B Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Prace nadal trwają jednak chciałbym się z wami podzielić aktualnym postępem SERWER: YoutubeWAGA: aktualnie nie znanaCZAS: (wersja preview) 1:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BMat Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Zrobione bardzo dobrze (dobry mix), wszystko ładnie gra w dropie i to tyle, bo ja wolę oryginał, ale na pewno znajdą się osoby, którym się spodoba. Jeśli mogę coś zasugerować to nie sciszaj tak bardzo wokalu przed dropem... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Wiesz co Joel zrobiłby jakby usłyszał ten remix? nie podoba mi się, poza tym mix skopany, nie bede pisać dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 deadmausa sie nie remixuje !!!!!!!!!!!! -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...