Gość martinnote Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 (edytowane) Martin Note - Asian Dreams Genre: Chillout Czas: 4:55 https://soundcloud.com/martin-note/martin-note-asian-dreams Moja druga własna produkcja, jestem mocno początkujący jeśli chodzi o produkcje, ale nie korzystam z żadnych sampli, wszystko kleje sam. Wiem, że pozostawia wiele do życzenia, ale zapraszam Edytowane 29 Kwiecień 2013 przez martinnote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NikoCodex Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Nie gustuję w takim stylu muzyki ,ale mogę powiedzieć, ża jak na bardzo początkującego, to bardzo dobrze Ci idzie ; ) Byle tak dalej ; P a nawet lepiej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość martinnote Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...