Gość Ciriel Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Uwielbiam muzykę klubową oraz każdy rodzaj elektronicznej. Wpadłem na pomysł, żeby samemu coś stworzyć, zaczołem szukać i na wielu forach ludzie piszą, że FL studio jest najlepszy. Chciałbym poznać wasze zdanie i jeśli moglibyście mnie nakierować dac jakies rady to byłbym naprawde wdzięczny. Z góry dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LocaT Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 No to skoro na wielu forach piszą że jest najlepszy to znaczy że tak zapewne jest. Uczę się ciągle obsługi tego programu i wciąż zaskakują mnie nowe możliwości FL'a. Wiele osób chwali też Abletona, lecz ja wolę dobrze nauczyć się tego pierwszego, żebym mógł przesiadać się na coś innego, więc FL jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyDee Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 FL studio zdecydowanie najlepszy,ale żeby ogarnąć ten program w 100% potrzeba duuuużo czasu i wiele pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość COV! Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 Uwielbiam muzykę klubową oraz każdy rodzaj elektronicznej. Wpadłem na pomysł, żeby samemu coś stworzyć, zaczołem szukać i na wielu forach ludzie piszą, że FL studio jest najlepszy. Chciałbym poznać wasze zdanie i jeśli moglibyście mnie nakierować dac jakies rady to byłbym naprawde wdzięczny. Z góry dzięki, pozdrawiam. PROLOGC Fl(friuty loops studio) AMEBELTON każdy ma w sobie,dużo ,mocy i przy każdym ,trzeba poświecić czasu,jak do każdego softu,do robienia czegoś,.. Ale mając soft-nie zrozum mnie zle. ale jak masz pikać,i założyć fanpage. być ,producentem,remixerem-tylko dlatego że jest Moda, To rób Udergrandowo-pogladaj Tutoriale. I wróć za 3 lata. Pozdrawiam. P.S Słowa,nie odwzorują,pracy które są pokazane na tutorialach -YOUTUBE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 Najlepszy program ? ale brednie, z flem to już w ogóle brednie, jedyny sensowny post dał tu COV! Ableton/Ableton/Cubase/Logic i jest w ciul tego jeszcze, zacznij sobie od FLa, po pół roku usiądź na dwa miesiące do innego co najmniej i zobacz czy nie lepiej bez wymówek typu "stracę czas ucząc się wszystkiego od nowa"- gówno prawda- odkryjesz nowe możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Relas Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 Zdecydowanie FL wypada najgorzej, a poprostu jest najbardziej promowany i chyba najlatwiej dostepne wersje w necie, btw. juz malo kto z tych naprawde dobrych producentow tworzy w FL, kroluje Ableton, Cubase, Logic szczegolnie u tych producentow, ktorzy mieszaja z dzwiekami i technika produkcji jest strasznie wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mice Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 FL Studio w cale nie jest "najlepszym" programem, tak jak wyżej napisano jest po prostu dobrze promowany i o różne wersje łatwo w sieci Lecz nie polecam na start softu typu "Cubase" bo chociaż mam do czynienia z FL prawie na co dzień to sam nie mogę się w nim połapać Jak na Twój "pierwszy raz" najlepiej przymilić się do FL Studio, potem jeśli będziesz już naprawdę wiedział, czego chcesz i co potrafisz dosiąść czegoś z wyższej półki Również nie zaglądał bym w tutorriale na YT bo nic konkretnego się nie nauczysz Gościu kręci i coś się dzieje i nie wiesz co do czego Na pomoc naszych "producentów" nie masz co liczyć bo nikt nie umie i nie chcę pomagać (cóż Polska), obejrzyj z 2-3 poradniki co do podstawowych rzeczy w FL Studio, a resztę ogarniaj sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...