Gość B-Could Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 (edytowane) Tak więc jak na początku tematu Witam wszystkich . A w temacie wklejam link do swojego Mash-upu czyli połączenia dwóch projektów w jeden jest to mój 1 mash-up za zwyczaj robię Bootlegi i MixTape . A to jest taki pierwszy Mash-up bez żadnej czystki nagrany za pierwszym razem ; ) Jest To Sir Colin & Special D - Feel This You (B-Could Dj mash-up) Tak więc no zapraszam także na Mój FanPage wystarczy wpisać Dj B-Could w wyszukiwarkę na Fb.pl . Pozdrawiam Jaki Serwer:ZippyshareWaga:4,6 mbCzas trwania:5:01 minut http://www50.zippyshare.com/v/90869428/file.html Ahh no i zapomniałem dodać Mash-up robiony był na kontrolerze bez odsłuchu na takie jakby moje wyczucie . A więc jeśli już za jakieś 2 tygodnie będę miał nowe Cdk-i i mixer ; ) to wtedy zrobię coś lepszego i się zaprezentuję . Edit-MatyzPrzy zakładaniu następnego tematu proszę pisać informację:serwer,waga,czas trwania Edytowane 12 Czerwiec 2013 przez Matyz Brak informacji o pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...