Usz47eK Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Poszukuje programu do nagrywania , najlepiej Aimp2 Uili... tylko nie moge znajsc 2 , wyskakuja mi jakies nowsze wersje , jak ktos ma to prosze o podesłanie liknu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 AIMP2 http://www27.zippyshare.com/v/50093635/file.htmlZ tego co pamiętam Aimp3, również posiada funkcje nagrywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość COV! Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Polecam AIMP 3Nagrywa ,stacje radiowe(sety Rip) itp.Dobra jakość nagrywaniaszybko i funkcjonalneJak przeszedłem , WINAMPA ,to już od ponad roku tylko ,,AIMP 3,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usz47eK Napisano 13 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 (edytowane) Dziękuwa , ale coś Aimp 2 nie moze mi nagrywac tego co leci w glosnikach , mam Win7 bo zmienilem a mialem Xp i mi dobrze chodziło , a w Aimpie 3 nie znalazlem opcji nagrywania , więc jaki jest dobry program do nagrywania , wlasnych setow , ( przy urzycie VDj 7 pro) audycji radiowych itp Edytowane 13 Maj 2013 przez Usz47eK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mice Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2013 Audacity W konfiguracji karty musisz zmienić by w nagrywaniu głównym zródłem było "Mix Stereo" albo "Waht U Hear" zaznaczyć w "Audacity", że z tego ma łapać i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...