Gość â�Ľ Marko â�Ľ Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Holaaa ! Siemanko Wszystkim na RadioParty ! Na świat przybyłem w marcu 1996 roku. Imię mi nadano Marek ,obecnie większa grupa ludzi mówi do mnie Marko , z tego właśnie wziął się mój nick w początkowej karierze DJ'skiej . No to jak już wiadomo DJ Marko , nie jest zbytnio znany ,ale ma swoich zwolenników , fanów i wszystkich pozytywnych ludzi ! Obecnie gram w radiach jako gościnnie, nigdzie na stałe się nie przywiązuje ..::: Wbijam -> Robię swoje -> Dochodzą ludzie,którzy doceniają mój trud włożony w każdą audycję ,aby było wszystko jak trzeba i przede wszystkim jak najlepsze pompy oraz humor nie z tej ziemi ! . Co mogę więcej napisać , nie wyróżniam się zbytnio , wykonuję swoją pasję jak najlepiej i z wielkim bananem na twarzy ! ;D . Kocham muzykę , jest to moje drugie życie ! Pozdrawiam ! https://www.facebook.com/DJMarkoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dabros Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Elo elo 3 2 0 Swietna słit focia z rączki ... hmm ale zglos sie do mnie uloze ci dietke na mase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszti Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BaarT Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Siemasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
â�ĽNilianaâ�Ľ Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 witamy w skromnych progach Radiaparty.pl milo ze kolejny party sluchacz wkroczyl w teren nieustannego harmidru .. zapraszamy do sluchania jak i ze na forum shoutboxa.. tam poznasz nas wszystkich tych porzadnych jak i zwariowanych sluchaczy no i oraz prezenterow poszczegolnych kanałów zarzad i nie tylko wiec : witam ciebie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobi Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Witooj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonooka Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quatronik Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...