Delikatesy Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Chyba nadszedł czas żeby się przywitać,bo ostatnio trochę aktywniej zacząłem używać konta więc witam wszystkich tutaj obecnych,pompujących . Coś o mnie to to ,ze jestem z województwa podlaskiego i słucham RP w każdej wolnej chwili . Z niektórymi poznałem się na SB ale oficjalnie jeszcze raz witam wszystkich bez wyjątków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
â�ĽNilianaâ�Ľ Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 nooo sieeemankooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BaarT Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Siemanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groovbasti Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Witaj :boss: Szybkiego za klimatyzowania się na forum i mile spędzonego czasu w gronie party maniaków życzę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweet â�Ľ diabolique Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 No czesc Delikatesowaty nie mam wodki i chleba zeby Cie powitac ale mysle ze powinno starczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B-Could Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Witaaaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszti Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 No czeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quatronik Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...