CaLi Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Minęło już tyle lat,a my ciągle za pan brat.Pozwól, ze życzenia złoże,pieniędzy, miłości i więcejszczęścia w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M!kesh Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 No proszę To i ja się dołączę do życzeń, Wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim wielu zawodowych sukcesów Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszti Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Wszystkiego Najlepszego , dużo szczęścia , miłości , kasy , i czego sobię jeszcze życzysz 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virusek Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Wszystkiego dobrego Pumbuś )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalik Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 (edytowane) Najlepszego Edytowane 16 Maj 2013 przez Kalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyz Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Wszystkiego Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonooka Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
â�ĽNilianaâ�Ľ Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Pumbusss Zdrowka szczescia i radosci duzo kaski i milosci szacuneczka od ziomeczka no i ode mnie piateczka badz didzejem ... Graj nam skocznie z pocieszeniem .. Bo kolejny roczek leci .. Starosc nie radosc przeleci wiec cos tam namazalam i zyczonka tobie poskladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość â�Ľ Marko â�Ľ Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandri Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Wszystkiego dobrego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinCee Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Wszystkiego najlepszego Powodzenia w branży naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestę Hardwellę Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Sto lat brachu w sobote pompa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Setki Pumbuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Oj coz ja Ci moge życzyc .. abyś był szczesliwy abys Swoja pasje rozwijał i mam nadzieje że kiedyś znowu Cie uslysze na żywo ;> jak grasz Pumbus .. życze Ci Wszystkiego Najpiekniejszego do zobaczenia u Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpumba Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 jejku nie wiedziałęm że ktos tu pamieta ale dziekuje bardzo za wszystkie życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ignorek Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Kurczę Pumba ja nawet nie zauważyłem, że miałeś urodzinki. Tak, czy siak obojętnie, co by się działo życzę Ci wszystkiego najlepszego Przede wszystkich zachowania tej młodzieńczej postawy i luzu jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...