Gość DjDamianU Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 A więc coś mnie wzięło na gatunek dubstep i pochodne. Majsterkowałem troszkę, pokręciłem gałkami Ni massive'a i coś mi tam wyszło. Zapraszam do odsłuchu moi drodzy producenci Serwer:Soundcloud Waga:brak Czas trwania:4:41 https://soundcloud.com/damian-urba-ski/damian-urbanski-crypton Porady, hejty, oceny i przeróżne formy wyładowania napięcia emocjonalnego mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Powiedziałbym, że niektóre elementy utworu dobre, a niektóre słabe; niestety te, które dobre są i tak nudne przez brak urozmaicenia i słaby miks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjDamianU Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 (edytowane) Powiedziałbym, że niektóre elementy utworu dobre, a niektóre słabe; niestety te, które dobre są i tak nudne przez brak urozmaicenia i słaby miks. Wydaję mi się że nie słuchasz dubstepu (Skrillex to nie dubstep), owszem może aranżacja i jest prosta ale nie sądzę by było to nudne. Co do miksu, wierz mi lepiej narazie nie dam rady (słaby procek). Uczę się ciągle i mam kilka myślę że fajnych projektów ale mają słaby miks. Tutaj według mnie jest wszystko ok. Może ten drop charczy za mocno albo za duży reverb? To wszystko tak właśnie miało brzmieć. Urozmaicenia. Co konkretnie masz na myśli? Jakieś fx'y? W drugim dropie miały być takie małe wstawki jak w stylu trap, ale lepiej to brzmiało bez więc zostawiłem to tak. Czasami mniej znaczy więcej :icon_wink: Edytowane 31 Maj 2013 przez DjDamianU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Jasne, że nie słucham, a uwagę ze skrillexem mogłeś sobie oszczędzić Procek z miksem nic nie ma wspólnego, bo na pewno w flu jest jakiś bajer jak w abletonie pt. "freeze track" po drugie miks nie wymaga skomplikowanych operacji tylko dobrego ucha. No ale weźmy moment 1-2minuta, przecież tam leci jeden dźwięk non stop, no nudy w ciul- a potencjał ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nidzz Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dobrze jest nie sluchaj go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...