Gość Martyśśś Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Cześć Wam Mam na imię ... Ci co mnie znają wiedzą jaka jestem A trafiłam tu przez mojego współudziałowca do pisania książki Bartłomieja Fida'i-a Mam nadzieję, że miło mnie tu ugościcie i w razie potrzeby uzyskam od Was wszelką pomoc Dziękuję za uwagę i do kiedyś tam ^_^ Aaaaaa zapomniałam uzupełnić jeszcze jedną, ważną rzecz jestem GADUUUUŁĄ to chyba moje hobby i ogólnie jestem szaloną kobitką Pozdraski, żem się rozpisała, a to dopiero począteczek <Tyśśśka> 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ignorek Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Witamy Baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czess Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Hejoszkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandra Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fida'i Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Witam na RP Martynko A co do tej książki, to na pewno ogarniemy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszti Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Witamy na pokładzie RadiaParty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SopelRP Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
â��PussyLoungeâ�� Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 witamy dziewczynę z "poleciania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
â�ĽNilianaâ�Ľ Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 no witaj zakrecona kobietoo dawaj na shoutboxa i rozmawiaj z nami pozdrowionkaa miloooo cie poznac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasieńkaFankaGreena. Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Cześć, jak to ujęłaś "..." ;d PS. Pozdrowienia dla eksperta od "żeń szenia" x d ; * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólowaWłasnejBajki Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 siema gnidko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quatronik Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Siemanko i witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość "zdrajczyni" Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 hey and welcome on board Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...