Gość djrazor Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Witam chcialbym wam zaprezentowac najnowsze demko od nas czyli DancingBullets oraz Djraz0r Serwer:Zippyshare Waga:4,72 mb Czas trwania:2:03 minut Zapraszamy do odsluchania ) [media]http://www4.zippyshare.com/v/37225277/file.html[/media] Juz niebawem FULL Edit-Matyz Brakuję informacji o pliku:Serwer,Waga,Czas trwania,brakuję daty przy nazwie tematu! przy zakładaniu następnego tematu proszę o tym pamiętać inaczej temat zostanie zamknięty lub wyląduje w koszu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2013 Głośności są straaaaszne i nie wiem czy tak to zgniotłeś limiterem na masterze czy co, ale breakdown jest 2x głośniejszy od "dropu" strasznie to brzmi. W 46 sekundzie strasznie wszystko trzeszczy, aż nieprzyjemnie. Generalnie reszta kawałka poprawna w miksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djrazor Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 a to wiem ze mix master do poprawy ale ogolnie chodzi o nutke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Starsky Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 w sumie poczatek dobry tylko 2gie wejscie wydaje mi sie na takie jak mario wchodzi do rury nie zbyd przyjemne jak dla mnie ale tak nawet spoko produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djrazor Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Zobaczymy jak ocenicie Fulla ;P moze lepiej sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djrazor Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 no to macie Premierke ;DYoutube > oraz Zippy > http://www75.zippyshare.com/v/10558280/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...