Gość MItroQ Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam. Jestem Andrzej, mam 15 lat. Jestem fanem techno ponieważ mam praktycznie wszystkie geny po wujku, gdy by nie on nie słuchał bym takiej muzyki ani waszego radia. Mam nadzieje że mnie gorąco przyjmiecie do grona Party maniaków. Pozdrawiam całe RadioParty i Party maniaków. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pompeczkaa Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Witaj Andrzeju pozdrowienia od Pompeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ignorek Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 O proszę zamiłowanie do muzyki dziedziczone w genach... Witamy w RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszti Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Witaj na pokładzie mimo że masz 15 lat to masz tu wirtualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesia Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Siemano Fajnie, że dołączyłeś Życzę Ci mega zabawy tu na forum, jak i podczas słuchania audycji Mam nadzieję, że będziesz się dobrze czuł w naszym gronie i że nawiążesz wiele ciekawych znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BaarT Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Strzałeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHouse Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Szkoda, że na RP nie jest grane techno (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czess Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doxwell Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 witamy na pokładzie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyDee Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Czołem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...