Matyz Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Witajcie moi drodzy jestem ciekaw co sądzicie o tej produkcji,póki co remix zastrzeżony ale myślę że na dniach wszystko będzie wiadomo od kogo jest ten ciekawy "wałek" narazie zadawalamy się Ripem Serwer:Zippyshare Waga:4,71 mb Czas trwania:3:25 minut edit Jest to remix od Slaybacka jeśli kogoś to interesuję wszedł już full także zamykam temat. http://www17.zippyshare.com/v/13450639/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2013 (edytowane) Bardzo biedny, brzmi bardzo płasko, szczególnie sekcja perkusyjna (która jest najbiedniejsza z tego wszystkiego). Wokal gubi się w miksie. FXy za głośno. Nie jestem pewien, bo moje monitory mają mało dołu, ale od 1.40 ten bass chyba zjada stope. No i tak na koniec, producencie drogi, spójrz na wykres... jakaś refleksja się nasuwa ? Szczególnie przy 3 minucie. Edytowane 27 Czerwiec 2013 przez Creativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...