slide3 Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Siema. Mam taki mały problem jeśli chodzi o ksywkę artystyczną. Tak staram się coś wymyślić ale nic mi konkretnego do głowy nie przychodzi, może wy będziecie mieli jakieś ciekawe pomysły Na imię mam Maciek, mówią na mnie Maciupa ale ksywka Dj Maciupa brzmi troche wieśniacko na poziomie gry w jakiejś remizie także byłbym wdzięczny jesli ktoś miał by jakieś ciekawe pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Powiem Ci szczerze że na Twoim miejscu porządnie bym się zastanowił i starał się wymyślić coś swojego, to ma się podobać Tobie i to ma być Twoja ksywa a nie kogoś innego Tak samo, jak kiedyś ktoś może się Ciebie zapytać, skąd pomysł na taką ksywę, a Ty wtedy co powiesz że na forum ktoś Ci wymyślił? lub będziesz musiał na szybko coś wymyślić skąd pomysł na taką a nie inną ksywę.Ale rób jak uważasz, to tylko moja opinia na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniorsky Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 skoro już jest slayback to może slidefront? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Entown Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Math Slide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Drake Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Slidefront jest kozacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide3 Napisano 14 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 ok dzięki jesteście wspaniali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...