Gość ADI_PL Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Witam . Ostatnio kupiłem mixer reloopa i fajnie się mi na nim gra wszystko ładnie działa . No i teraz chciałbym sobie nagrać seta oraz zagrać na radiu . No i podłącza REC do niebieskiego wejścia ( line in ) później w VDJ tam gdzie jest RECOURD AUDIO to w config ustawiam Line In i zaczynam nagrywać . Pierwszy kanał ładnie chodzi nagrywa się ładnie a kiedy wchodzę z nutą w drugim kanale to wtedy zaczyna się straszny pisk , szum i nie wiem jak to jeszcze nazwać I tutaj pytanie do osób doświadczonych oraz które posiadają mixer + vdj proszę was o pomoc bo bez REC ten mixer nie jest mi potrzebny Niżej daję link do krótkiego jednego przejścia żebyście wiedzieli jak to wygląda : http://www74.zippyshare.com/v/53996843/file.html Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Rozumiem, że bez miksera sam VDJ wszystko robi ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ADI_PL Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Tak ja na VDJ dotychczas grałem na radiu i teraz mam mixer i mam problem z nagrywaniem z podłączeniem nie bo ja sobie gram i wszystko ładnie śmiga tylko kiedy chcę tego seta nagrać to już sam widziałeś jak jak to wygląda w nagraniu ... Możesz mi jakoś pomóc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy07 Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Posiadam RMX 30 i nagrywam sety bez problemu grajac na VDJ Sprobuj nagrac seta innym programem , polecam Ci Audacity. Daj znac co sie bedzie wtedy dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ADI_PL Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 A możesz mi powiedzieć jakie masz ustawienia ? Napisz do mnie na GG 430473 . Bo ja już nie wiem o co może chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ADI_PL Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Dobra problem sam rozwiązałem Wystarczyło dać głośność nagrywania na 0 Wątek można zamknąć i usunąć Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Drake Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 A ja bym chciał nazwę mashup'a >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...