Mish Alien Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Może jacyś partymaniacy wybierają się na tegoroczny audioriver i mają ochotę na wspólną zabawę? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Relas Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mish Alien Napisano 20 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 A skąd bedziesz jechał? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Relas Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Tczew (30km od Gdańska) ogółem trasa prezentuje się tak: Tczew -> Kutno -> Płock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mish Alien Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 no ja z Łowicza, to po drodze cięzko będzie się spyknąć, ale może na miejscu byśmy się spotkali jakby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Relas Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 nie ma sprawy, resztę obgadamy na gg/pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...