Gość UnLimiTeD Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Witajcie ! Mam pewien problem z programem VirtualDJ, dokładnie jest to "Virtual DJ 8.0 Evolution"... Wczoraj zainstalowałem owy program, wszystko było ładnie, instalacja się zakończyła pomyślnie, lecz gdy teraz chcę włączyć VDJ'a wyskakuje mi błąd: "Invalid skin file (error line 0 in the xml)" i program się wyłącza... Proszę o porady jak go zniwelować . Błąd wygląda następująco: Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Dodawałeś jakieś skiny? Bo wyraźnie się krzaczy na skinie tylko że w starszych (ver 5) było tak że usuwało się ostatnio używany i przełączało na domyślny. Ale więcej ciężki mi powiedzieć gdyż od wielu lat nie używam VDJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość UnLimiTeD Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Nic się przy skinach nie bawiłem. Po prostu zainstalowałem VDJ'a i od razu włączyłem, no i taki błąd mi sie pokazuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 A więc może spróbuj odinstalować, potem zainstalować na nowo, pobierz byle jaką skórkę do vdj, i zmień nazwę (nowo pobranej skórki) na taką samą jaka jest w oryginalnym folderze skórek zaraz po zainstalowaniu vdj, nie jestem pewny czy się uda ale warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość UnLimiTeD Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Okej już sobie poradziłem Nie wiem dlaczego, ale zainstalowałem VDJ 6, później włączyłem VDJ 8 i działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 W takim razie problem rozwiązany, więc temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...