Gość Mateszek Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Mam na imię Karol, mam 26 wiosen, lubię szybkie samochody szybkie motory i piękne Kobiety gdy jezdzą na motorach to miodzio dla moich oczów , ale to jak każdy facet. Muza to Trance, dubstep ale inną odmianą nie pogardzę.Więcej z czasem się dowiecie jak sie zadomowię. Pozdro 4um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin25 Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lenovo Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmietanka Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Byłam pewna że masz na imię Mateuszek a tu taka niespodzianka Karolku witam Cię na forum i życzę mega zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateszek Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Lubię zaskakiwać i być zaskakiwany , pozytywnie oczywiście ,dziękuje za miłe przywitanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...