Daviid Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 (edytowane) Zycze Ci Hubercie nadziei, która obudzi twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło.Życzę Ci miłości tak ogromnej jaką Mialeś , że nie można jej zatrzymać dla siebie jednak A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniegoZdrowia, szczęścia,Fudalku pomyślności. Piwa, wódki i miłości.Miłych dni, ciekawych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń. Edytowane 31 Sierpień 2013 przez Daviid 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin25 Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 I kto to ma tu urodziy nas zadrosmik :DD Fudal co ja mam Ci życzyc jak masz taką panne, jaką masz u Swojego u boku ? Wszystkiego Najlepszego i i tak jestes szczesciarzem wiemy o ty m :DDDDD sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abu Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Najlepszego Fudal Abu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość exerc Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Stówa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość â��Konradoâ�� Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 stóweczka Fudzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SopelRP Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasieńkaFankaGreena. Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Hmm... Kochany Nasz Huberciku cóż ja Ci mogę życzyć, aby marzenia które skrywasz na dnie Twojego serca doczekały się spełnienia Korzystając z okazji Twojego święta Hubercik, przesyłam Ci również garść nadziei i wiary, aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności jakie pojawiają się w codziennym życiu. życzę Ci wszystkiego, co najpiękniejsze. Żeby nigdy nie brakowało Ci dobrej zabawy i przyjaciół Życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść , tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność, przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu, pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz siły w przekazywaniu miłości! Tyle z Mojej strony http://www.youtube.com/watch?v=TqZCfGj-AxE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano Vegas Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Rozpisywał się zbytnio nie będę. Zdrówków, szczęściów, dobrych muzyków i czego tam sobie życzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AneĆ Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Hubcio wszystkiego najlepszego! Wiele radości, szczęścia, miłości, przyjaciół oddanych i szczerych i uczciwych! żeby Ci się życie poukładało jak najlepiej, żebyś miał możliwość spełniania swych marzeń! Żyj wesoły sto lat! :* udanej imprezki urodzinowej! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszti Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy ! Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 (edytowane) ... Teraz na wesołoooooooo Bawmy się buahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=0Qv2d3FWcUg [/center] Edytowane 1 Wrzesień 2013 przez Agnes 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daviid Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 hahaha to ja bedę lepszy to jak się bawić to na calego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blease Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Czego ja Ci moge zyczyc bracie, chyba wszystko juz zostalo tutaj napisane wiec moge sie tylko przylaczyc do nich. Wszystkiego najlepszego, kasy i seksu w dowolnej ilosci i kolejnosci ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmietanka Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Hubercik a ja tak skromnie wszystkiego co Najpiękniejsze kochany ! Baw się i nie szukaj miłości bo ona sama Cię znajdzie ! Tańcz, skacz i raduj się póki starczy Ci sił ! Nie żałuj sobie w życiu niczego , niech takie gwiazdki Ci tańczą co dzień ... Zdrówka i słodyczy Krysia Tobie Fudalku życzy :* http://www.youtube.com/watch?v=osKLrBxqkuA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba21 Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Wszystkiego Najlepszego i Sto Lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lenovo Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basienka Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 (edytowane) haha Mamy Cię Huberciku, zobacz jakie poświecenia haha Ty wiesz Maleńki co Ci Basiunia życzy bo już Ci składałam życzonka ale, Mało zmartwień haha i agresji żadnych stresów i depresji <przytul> dużo śmiechu i radości !!wiele wiele szczęścia i miłości :* haha a teraz idę pic TWOJE ZDRÓWKO Edytowane 1 Wrzesień 2013 przez Basienka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ignorek Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Wszystkiego najlepszego Fud... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daviid Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 hehehe Basia Ty tutaj xd :* hahaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klu Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Fudal, wszystkiego najlepszego! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy... A ode mnie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia_90 Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leito Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Wszystkiego Najlepszego %% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnes Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Buahahaaha wiec jeszcze raz życzenia muzyczne i graficzne od Ślaska buahahaha i Ela kazała Ci powiedzieć że jesteś jest winny Flaszke za śpiewanie buahaha wie ze Bosko buahahaah Piosenka od Eli i Kałby https://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&feature=player_embedded a Takie dziewczyny Chcą Torta od Ciebie Kasia Basia Ele Kałba Klaudzia no mase osób chce torta buahaha Bedzie zabawaaaa Będzie się działo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Najlepszego Hubercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasieńkaFankaGreena. Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Buahahaaha wiec jeszcze raz życzenia muzyczne i graficzne od Ślaska buahahaha i Ela kazała Ci powiedzieć że jesteś jest winny Flaszke za śpiewanie buahaha wie ze Bosko buahahaah Piosenka od Eli i Kałby https://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&feature=player_embedded a Takie dziewczyny Chcą Torta od Ciebie Kasia Basia Ele Kałba Klaudzia no mase osób chce torta buahaha Bedzie zabawaaaa Będzie się działo Jak będziecie kroić, to ja poproszę końcóweczkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaHooS Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Osobiście Nie Znam I Pewnie Nie Poznam Ale Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy07 Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Stoo lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateszek Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 hyhy widze Grubooo się bawicie : ) Agnes nuta wymiata to Fudal Sto Lat i by Ci te torty nie zaszkodziły to ode mnie piwka : ) Twoje zdrowie : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
â��PussyLoungeâ�� Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 szczere ale po czasie (FU)brzydalu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...