kaminiu 2 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Chciałem się zapytać czy założyciele RadiaParty nie myśleli może o tym żeby udoskonalić to radio żeby nie było tylko internetowe ale również normalne żeby dało się go słuchać w samochodach ?Moim zdaniem to by bardziej dało rozgłosu temu radiu itp:)Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZimnyPiwosz 386 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Z tego co wiem jest to nierealne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spiderjo 5 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 popieram, radioparty w radiu fm Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Rush 143 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Można tylko pomarzyć o pieniądzach które by coś takiego umożliwiły, oraz o KONCESJI (pozwoleniu) na prowadzenie własnego radia FM. Radioparty.pl można słuchać w samochodzie podpinając telefon przez wejście AUX do radia, i odpalić z aplikacji np. itune czy winamp. Niedługo również nasza oficjalna aplikacja pod androida i iOS 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spiderjo 5 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Jak coś to stworzyłem Player'a na Windows'a O zaletach możecie przeczytać i pobrać go z : http://rpplayer.cba.pl/ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michael_ Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 czekam na aplikacje na iOS w takim razie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monia. 339 Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 na Androidzie już można słuchać. Nawet jest odpowiedni temat na forum z objaśnieniami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michael_ Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 nie mam androida :/ iphone4/iphone5 na to coś potrzebuje aplikacji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VoyDee 85 Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 nie mam androida :/ iphone4/iphone5 na to coś potrzebuje aplikacji TUNEINRADIO możesz pobrać i wpisujesz RadioParty w wyszukiwarce i masz Mam iphone 4s i można też wejść przez safari na radioparty.pl następnie klikasz SŁUCHAJ (wybierasz swój kanał) i później w ikonę winampa i Ci odtwarza prosto z safari Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michael_ Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Dzięki VoyDee nie pomyślałem że tak można. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ria90 Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 (edytowane) Szkoda, że nierealne bo pomysł mi się bardzo podoba ;D http://kurcewicz.pl/ Edytowane 22 Maj 2015 przez Ria90 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach