Paszti 348 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Jak w temacie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damo 863 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Jak dla mnie było mega z podziękowaniem dla wszystkich, którzy przemierzyli setki km, żeby spotkać się razem i pobawić Do następnego ! 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinylside 448 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Wystrój, klimat, muzyka, profesjonalizm i ta kultura panująca w klubie udowadnia tylko, że lokal jest obecnie jednym z najlepszych klubów w całym naszym kraju :v: Publika bajeczna, żywa i aktywna do samego końca imprezy Szczerze przyznam się Wam, że po raz pierwszy miałem przyjemność grać na zestawie CDJ 2000 + DJM 900 Nexus. Co tu dużo mówić - magia ! Ekipa zorganizowana i na wysokim poziome - dużo śmiechu i zabawy w klubie Dziękuję wszystkim, którzy przejechali taki kawał drogi, aby spotkać się z prezenterami i słuchaczami naszego radia ! Klub Holidays jest godny polecenia - pojedziecie i będziecie chcieli do niego wrócić, gwarantuję ! ;D) Do zobaczenia :v: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paszti 348 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 (edytowane) Ekipa zorganizowana i na wysokim poziome - dużo śmiechu i zabawy w klubie W domku też dużo śmiechu było Ale ogólnie klimat mega to co się działo w Holi jak i w domku to jest nie do opisania , opłacało się jechać tyle czasu żeby was wszystkich spotkać , pogadać i się pobawić . Jedno co mi z klubu utkwiło w pamięci to taniec z Klaudią i jej tekst do mnie " Nie obracaj mnie tak bo mi dupę widać" Jeszcze raz wielkie dzięki za mega ale to naprawdę mega balet PS : W imieniu swoim jak i Mrozika przepraszamy wszystkich którym nie daliśmy rano spać Do zobaczenia Edytowane 25 Sierpień 2014 przez Paszti 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bonio 316 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Naprawdę było warto przyjechać taki kawał drogi by poznać ekipę , naprawdę ciekawych ludzi , No i ten klimat W Holi... było naprawdę mega , super Wielkie dzięki i mam nadzieje ze do zobaczenia ... 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agencik aka Wodorościk 172 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Co Tu dużo Pisać Było Super z Taką Ekipą inaczej być nie mogło Teraz czekamy na 13 zlot RadioParty.pl Tylko gdzie ponieise nas tym razem ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paszti 348 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Gdzieś na pewno nas poniesie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferniasta 309 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Ja także dziękuję za mega weekend Było naprawdę zacnie i mam nadzieje, że do następnego @Paszti - pamiętaj żeby mną tak nie obracać 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monia. 339 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 (edytowane) W 100% zgadzam się z przedmnówcami!! Warto było jechać taki kawał drogi żeby poznać Was wszystkich Nie pamiętam już komu, ale mówiłam,że czuję się trochę jak w 'Dziekanowice Shore' - jesteśmy w domu, czekamy na całą resztę ekipy, wspólnie spędzamy czas, bawimy się w klubie i nie tylko Co do klubu- jak dla mnie jeden z lepszych, w których miałam okazję się bawić-polecam każdemu. Wystrój,klimat,muzyka, ekipa DJska na najwyższym poziomie! Jeśli będę mieć okazję, na pewno tam wrócę! NIE MA,ŻE BOLI! NAJLEPIEJ JEST W HOLI! Dziękuję Wszystkim za mega weekend Mam nadzieję,że za rok widzimy się w takim samym składzie. Hm.. a może nawet szybciej? Edytowane 25 Sierpień 2014 przez Monia. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pancza 316 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Dużo by pisać... powiem krótko Żałujcie, że Was tam nie było! Moc, moc, moc! Podziękowania dla całej ekipy, która pokazała, że RP bawi się najlepiej nie tylko w wirtualu, ale i w realu Byle do następnego roku w jeszcze liczniejszym gronie! 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrozikDj 38 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Mega ekipa <3 ! Dzięki wielkie wariaty <3 !!!!!!! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GodShaker 72 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 no ja zaluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raphael W 42 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Dziękuję bardzo za mega imprezę! Mogę śmiało stwierdzić że była jedną z najlepszych w moim życiu. Świetna ekipa, niepowtarzalny klimat no i atmosfera w klubie (nie do opisania). Ten kto nie był niech żałuje... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paszti 348 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Oglądać na full transmisję ze mszy w kościele . Takie rzeczy tylko z Mrozikiem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midnight B 48 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 Za rok wbijam, #potwierdzoneinfo 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Quatronik Zgłoś Napisano 30 Sierpień 2014 Fajnie że się dobrze bawiliscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SandB 12 Zgłoś Napisano 1 Wrzesień 2014 Kiedy bedzie jakies nagranie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shorty1 384 Zgłoś Napisano 12 Wrzesień 2014 (edytowane) Za rok wbijam, #potwierdzoneinfo ja tez # nie moge sie juz doczekac Edytowane 12 Wrzesień 2014 przez Shorty1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paszti 348 Zgłoś Napisano 12 Wrzesień 2014 ja tez # nie moge sie juz doczekac Wbijajcie wbijajcie czekam na was z wódeczką 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shorty1 384 Zgłoś Napisano 12 Wrzesień 2014 a wiadomo juz cos mniej wiecej gdzie sie ono odbedzie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monia. 339 Zgłoś Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) Shorty, chyba jeszcze za wcześnie na takie informacje Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez Monia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shorty1 384 Zgłoś Napisano 14 Wrzesień 2014 Shorty, chyba jeszcze za wcześnie na takie informacje no raczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monia20 16 Zgłoś Napisano 10 Grudzień 2015 piszę się na zlot w 2015 ! ooo tak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edgarek aka ED 154 Zgłoś Napisano 10 Grudzień 2015 piszę się na zlot w 2015 ! ooo tak ! Na pewno będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monia20 16 Zgłoś Napisano 10 Grudzień 2015 (edytowane) tak blisko mnie ... zaledwie 100 km a mnie tam nie było.. fuck.. Edytowane 10 Grudzień 2015 przez monia20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DjMaTT 43 Zgłoś Napisano 22 Maj 2017 Było w pytę Kiedy znowu coś pijemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach