Peter Hard 2 Zgłoś Napisano 19 Listopad 2014 Cześć wam jako nowy forumowicz oraz nowy głos w Radio Party witam wszystkich słuchaczy , forumowiczy ;-)Może kilka słów o mnie. Pochodzę z Żyrardowa woj. Mazowieckie ;-) mam 26 lat na codzień pracuje jako kieronik/menager małej firmy ;-) . Podczas moich audycji spotkacie się z wieloma nieoczekiwanymi zmianami akcji. Gatunki jakie będą nam towarzyszyć to głównie brzmienia EDM , Dance i House ;-)Tak więc do usłyszenia.Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GodShaker 72 Zgłoś Napisano 19 Listopad 2014 siemanko witamy na forum i czekam na debiucik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monia. 339 Zgłoś Napisano 19 Listopad 2014 no heeeej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter Hard 2 Zgłoś Napisano 20 Listopad 2014 siemanko witamy na forum i czekam na debiucik już sie nie mogę doczekać aby muc się zaprezentować wszystkim Party Maniaką już 21.11.2014 godzina 16:00 zapraszam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shorty1 384 Zgłoś Napisano 21 Listopad 2014 witamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klubowicz 5 Zgłoś Napisano 21 Listopad 2014 Witaj na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nnjl Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2014 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach